Кирил Петков: 20-ият в списъка ми за прокуратурата е този, на когото го предадох

0
Всички са равни пред закона, заяви премиерът
Всички са равни пред закона, заяви премиерът Снимка: БГНЕС

Премиерът обяви това от парламентарната трибуна

Миналата седмица аз, като министър-председател, бях извикан от прокуратурата и входирах информация за 19 души. Исках да съм сигурен, че прокуратурата обръща внимание и не ги пропуска. В Брюксел казах, че са 20 души. За 19 бяхме събрали медийни публикации, а на 20-тия го предадохме”. Това обяви от парламентарната трибуна премиерът Кирил Петков, предаде Нова телевизия.

Всички са равни пред закона. Моля ви, ако имате ясни сигнали за което и да е лице, включително и Прокопиев – радвам се да ми ги предадете. Оттук нататък всички ще са под един аршин”, каза още премиерът.

Във връзка с коментар на Йордан Цонев от ДПС Петков заяви, че се занимава единствено с кръгове на крадци и хора, свързани с корупцията. 

Никога не сте чували от мен думите „Не закачайте този или онзи кръг". Аз съм министър-председател на цяла България”, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари