Калин Стоянов: Бях поканен от един човек, за да вляза в кабинета - Кирил Петков

0
Той добави, че няма представа името му да е било поставено като условие по време на преговорите
Той добави, че няма представа името му да е било поставено като условие по време на преговорите Видео: NOVA

Той добави, че няма представа името му да е било поставено като условие по време на преговорите

"Не знам какво против мен имат. Аз не съм част от преговорните екипи, за мен важното е да продължа да изпълнявам служебните си задължения. Може би не се харесва, че бяхме приети в Шенген." Това коментира пред журналисти вътрешният министър в оставка Калин Стоянов, предаде NOVA.

Той добави, че няма представа името му да е било поставено като условие от страна на "Продължаваме промяната - Демократична България" - той да не бъде част от новото правителство. „Не, не съм знаел. Не съм бил в преговорните екипи”.

На въпроса възможно ли е причината за неразбирателството да е поставянето на въпроса кой е човекът, който го е предложил в кабинета, Стоянов отвърна: „Аз отново казвам, че бях поканен от един човек, за да вляза в кабинета - Кирил Петков”, заяви той.

На някои хора не им харесва факта, че под мое ръководство МВР спря нелегалните мигранти. Вероятно не им харесва фактът, че миналата година получихме изключително високата оценка по мисията на Шенген, която отвори пътя за преговори и допринесе да бъдем приети в Шенген”, каза силовият министър в оставка.

Вероятно не им харесва и фактът, че от началото на тази година до момента има по-малко жертви по пътищата, сравнено със същия период на миналата година”, добави той.

Стоянов обясни, че е водил разговори с Мария Габриел, на които е обсъдено какво е постигнато от управленската програма и кои са основните приоритети на министерството за настоящата година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    ...
    „Може би не се харесва, че бяхме приети в Шенген“ Айде още един. Ние НЕ СМЕ приети е Шенген. Опашките на Дунавмост още си ги има.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари