Кирил Петков: Борисов ако иска да си говорим, да се обади

0
Надявам се, в първите дни на септември да продължим комуникацията, каза лидерът на ПП
Надявам се, в първите дни на септември да продължим комуникацията, каза лидерът на ПП Снимка: Facebook

Надявам се, в първите дни на септември да продължим комуникацията, каза лидерът на ПП

"Това, което искам да кажа на Борисов е първо, ако иска да си говорим може винаги да се обади, а не да си говорим през медиите. Надявам се, в първите дни на септември да продължим комуникацията. Второто, което ме притеснява много е че миналия път, когато правителството падна беше главно заради поръчките за ремонт на пътищата".

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, предаде БГНЕС.

"Ние искахме да ги пуснем напълно прозрачно, парите да отиват за ремонт, а не в чували. Това, което в момента се случва с министър Цеков пуска отново поръчките по най-прозрачния начин, електронно и на най-ниска цена. И сега въпросът ще бъде дали същите икономически интереси, които свалиха миналото правителство, ще започнат да клатят и сегашното. Защото знам, че там става дума за стотици милиони и най-вече за честното строителство", коментира Петков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ...
    Еби си майката, боклук ! Идва краят и на вашия перформънс. Олизахте външната политика на сащ и е време да се омитате. Чакаме следващите ездачи на тъпия и изчезващ народ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари