КЕВР проверява сделките на „Газов хъб Балкан“

0
Предстои работна група да изготви доклад за резултатите от проверката
Предстои работна група да изготви доклад за резултатите от проверката

Предстои работна група да изготви доклад за резултатите от проверката

Енергийният регулатор съобщи, че започва проверка на сключени сделки на „Газов хъб Балкан“. Проверката обхваща сделките между първи и седми февруари.

След задълбочено проучване на всички изнесени факти и обстоятелства работната група предстои да изготви доклад за резултатите от проверката, посочва КЕВР. Едва тогава ще се решава и дали да се иска проверка за нарушения.

През уикенда бившите леви министри Румен Овчаров Румен Петков оповестиха информация за продажбата на 60 хиляди мегаватчаса природен газ от „Булгаргаз“ на определени фирми. А лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини правителството в корупционна схема.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    Няма какво да проверявате, нещата са ясни. Излишъците от газ вместо да ги вкарат в Чирен, още повече, че той е пълен около 20%, ги продават чрез наши фирми, вземат се едни комисионни , печели се и от разликата в цените, а когато имаме нужда от газ в състояние на фосмажор, вместо да си черпим от Чирен ще купим чрез същите фирми само , че в пъти по-скъп газ. Нещата са ясни! Нищо не се е променило в системата, само хората. Махнахме чуждите калинки и си сложихме наши такива.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари