Кемил Рамадан: Всеки момент ще ме арестуват!

0
Изпратих есемес на премиера Борисов, два пъти ми изтриха профилите в интернет само за седмица
Изпратих есемес на премиера Борисов, два пъти ми изтриха профилите в интернет само за седмица Снимка: Кадър Нова телевизия / Архив

"Всеки момент ще ме арестуват, защото изпратих есемес на премиера Бойко Борисов".

За това алармира току-що бившият кандидат-президент Кемил Рамадан, цитиран от FROG NEWS.

Той сподели, че в рамките на една седмица службите два пъти са изтрили профилите му от интернет. В есемеса до Борисов пише: „ Зравейте , г-н Борисов! Това ли е вашата политика, която водите? Казвате, че няма да връщате комунизма, а го връщате като заглушавате гласа на народа! Това ли е  демокрация??? Службите вече два пъти ми трият фейсбука и страниците ми в Интернет, за това, че поисках един молитвен дом за мюсюлманите и станах мишена на ДС ! Това ли е вашата демокрация-само на картинки съществува. Вие демократична личност ли сте, г-н Борисов ?“.

Преди седмица Кемил Рамадан  обяви, че е поискал от столична община разрешение да построи джамия на мястото на царските конюшни в центъра на София. Дни след това профилът му беше изтрит. Рамадан си направи нов, но и той вече е ликвидиран. Мъжът беше задържан преди няколко месеца, защото беше пратил есемеси с послание  към лидера на БСП  Корнелия Нинова и президента Румен Радев. Рамадан е познат с острия си език към управляващите, Делян Пеевски и модела КОЙ.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари