Кая Калас: Владимир Путин се страхува от война с НАТО

1
Той умее много добре да сее страх в нашите общества и слуша от какво се страхуваме, заяви естонската министър-председателка
Той умее много добре да сее страх в нашите общества и слуша от какво се страхуваме, заяви естонската министър-председателка Снимка: AP

Той умее много добре да сее страх в нашите общества и слуша от какво се страхуваме, заяви естонската министър-председателка

Руският президент Владимир Путин се опитва да сплаши западната аудитория, за да ограничи правителствата им, но всъщност се страхува от реална война със съюзниците от НАТО, заяви в интервю за Би Би Си министър-председателката на Естония Кая Калас, цитирана от Укринформ и БТА.

Според Калас, въпреки че Путин умее добре да "сее страх", заплахите му трябва да се приемат "сериозно".

"Той заплашва с ядрена война от доста време насам. Но това бяха само думи. Той умее много добре да сее страх в нашите общества и слуша от какво се страхуваме", заяви Калас. "Трябва да помислим и от какво се страхува Путин. А всъщност той се страхува да започне война със страни от НАТО. Той не иска това. И ние, разбира се, също не го искаме", добави тя.

Както бе съобщено по-рано Калас отказа да гарантира, че части на естонските отбранителни сили няма да бъдат разположени в Украйна, отбелязва Укринформ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    РазПуткин
    Аз съм се родил с подвижна резба, по принцип съм травестит но понякога работя и като ПеПейски трол на повикване
  • 5
    7
    до 6
    куре, кога смени резбата?!?
  • -13
    6
    РазПуткин
    Руски дебили сте вие, диванни експерти.Най добрия руснак е убития руснак
  • 18
    5
    Jази май е забравила
    uакво каза Путин?!? А той го каза в прав текст: „За какво ни е свят в който Русия я няма?!?“ Това „балтийските пудели“ много страшни, напомнят ми навремето как се плашехме: „Ся ше видиш като дойде батко!“
  • 18
    4
    Spermaman
    Тая естонка да ходи да заработи на червените фенери, и да не се обажда за неща които не разбира. Много ясно че го е страх, щото ако има такава война, живота на планетата приключва, и тая кранта няма да е толкова ухилена. Тия имбецили дори не могат да си го представят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари