Катастрофа на улица "Чипровци"

3
При инцидента са пострадали трима души
При инцидента са пострадали трима души Снимка: Владислава Димитрова / Фейсбук

При инцидента са пострадали трима души

На 25 май, около 17:56 ч., е станал пътен инцидент на улица "Чипровци".

Движещ се по улицата автомобил "Мицубиши Паджеро", с водач 47-годишен мъж, се е ударил в кола пред него с марката "Ауди ТТ", управлявана от 31-годишен мъж, който е спрял да пропусне пресичаща от дясно наляво по обозначена пешеходна пътека жена на 55 години, след което автомобилът е ударил паркиран вдясно на паркинг товарен автомобил "Фоклсваген", съобщиха от пресцентъра на полицията.

При инцидента са пострадали трима души, един тежко и двама леко - пешеходката, която е настанена в болница с фрактури на ребра; водачът на "Ауди"-то, който е с комоцио, а пътничка от същия автомобил е с травми в коремната област, те също са настанени в болница.

Пробите за алкохол на двамата водачи и на пешеходката са били отрицателни.

На местопроизшествието е извършен оглед и се изясняват причините за ПТП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Русенец
    Четири платна, две от които са превърнати в паркинг.
  • 2
    2
    АРХИТЕКТ
    Русе е претъпкан със хора и автомобили. Пътната инфраструктура не е проектирана за толкова много лични МПС, а за развит обществен транспорт . Русе не е в щатите , където имат на разположение цял континент и се разпростират както си искат. Русе е ограничен географски като локация. Би могъл да се развива като мегаполис , но за това трябват мнооого пари , каквито не се печатат тук в България.
  • 7
    1
    велика българия
    кой спял, кой не спрял, кой тръгнал, е па а на ляво та дясно, върви та разбери какво е станало, кой какво къде, пък и на снимката се вижда, че са се блъснали доста след пешеходната пътека.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари