Катастрофа блокира движението на пътя Русе - Бяла

3
Шофьорите минават по обходен маршрут
Шофьорите минават по обходен маршрут

Шофьорите минават по обходен маршрут

Движението по път I-5 Русе - Бяла в района на Бяла е ограничено поради катастрофа, съобщиха от АПИ.

Обходния маршрут за леки автомобили е по пътя Борово - Бяла, а този за тежкотоварни МПС през Обретеник - Ценово - Гара Бяла. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    ВАДЕТЕ АРМИЯТА ВЕДНАГА
    Главният прокурор Гешев използва РОМИ ДЖИПСИ и корумпирани полицаи за зверско смачкване и убийства на Българи! Искаме ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ тази изродщина не се търпи!
  • 5
    5
    Indianec v BG
    Така е, когато пътят се ползва от "професионални" шофьори, гонещи "пазарните" интереси на "честни" частници от "демократичния" неолиберален строй. Хау!
  • 7
    4
    до 2
    Да бе, щото път I-5 Русе - Бяла е аутобан, нали?
  • 9
    3
    Лупа
    Тези тирове, които летят със 110км/ч претоварени, трябва да се контролират. Бързат да спасяват Украина със снаряди и боеприпаси, но на този опасен участък броя на загиналите бие рекорд в страната.
  • 7
    2
    До 1
    Не е виновен пътя а дебила дето не спазва ограничение там има 50 на долу а те се силят и изпреварват на непрекъсната! Бързал е за където трябва вече!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари