КАТ Русе - чакащите се викат от служителите все едно са на полето

0
Повиквателната система в КАТ Русе не работи, хоарата се лутат между гишетата
Повиквателната система в КАТ Русе не работи, хоарата се лутат между гишетата Снимка: Бряг

Повиквателната система в КАТ Русе не работи и това създава проблеми на хората, които се лутат между гишетата. Това става ясно от снимки и коментар на русенец. Човекът пита защо не работи повиквателната система там.

Всяка сутрин желаещите да регистрират колите си, чакат на опашки, за да си вземат номер. След това се редят да чакат и за да минат през определено гише. Те обаче трябва да знаят кое гише какво точно обслужва. Много по-лесно би било да се спазва редът, ако работи повиквателната система, коментира русенецът. Това важи и за хората, които си вземат свидетелството за управление на МПС. Ако системата за повикване работи, хората ще са по-наясно на кое гише точно трябва да отидат и да се ориентират кога е техният ред.

На русенци им прави лошо впечатление, че в една европейска държава чакащите се викат от служителите все едно са на полето. Според тях процедурите там и без това са тежки и отнемат много време, а единственото улеснение не работи. Така чакащите трябва постоянно да са нащрек да не ги пререди някой от "регистраторите" и те да си загубят реда.

Началника на "Пътна полиция" в Русе Румен Кръстев обяснил, че системата не работи от около година. Причината за това е скъпият ремонт и не е ясно кога и дали той ще бъде извършен.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари