Късо съединение подпали кола, паркирана на бул. "Цар Освободител"

0
Сигнал за инцидента е подаден в събота вечерта
Сигнал за инцидента е подаден в събота вечерта Снимка: Кис 13 / архив

През почивните дни екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала за произшествия.

В събота огнеборците са гасили пожари в сухи треви и храсти в с. Ценово и в с. Семерджиево, без нанесени щети. По-късно в събота, около 17 часа, екип от Първа РСПБЗН – Русе е пратен на сигнал за пожар в лек автомобил на бул. "Цар Освободител" в Русе. Пожарът е бил предизвикан от късо съединение в ел. инсталацията на колата и до пристигане на пожарникарите е бил изгасен от граждани.

Същата вечер в 17:32 часа екип от Втора РСПБЗН – Русе е реагирал на сигнал за запалени отпадъци до блок „Чинар“ в Русе. Произшествието е било в контейнер за смет и е ликвидирано без щети.

Вчера, за времето от 13:48 до 14:15 часа, служители от Втора РСПБЗН - Русе са били пратени да окажат помощ, след възникнал жп инцидент с пострадал възрастен мъж на линията до бул. „Родина“ в Русе. Снощи, за времето от 20:52 до 21:30 часа пожарникари от Първа РСПБЗН-Русе с един автомобил са се отзовали на сигнал за задимен вход на бл. 4 в русенския квартал „Дружба“. На адреса служителите са установили, че запалена печка на третия етаж е предизвикала горенето на сажди в коминното тяло и това е довело до задимяване на горните етажи и входа. Няма пострадали граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари