Късо съединение подпали БМВ в Ново село

2
През изтеклото денонощие екипите на пожарната са посетили 5 инцидента
През изтеклото денонощие екипите на пожарната са посетили 5 инцидента Снимка: Кис 13 / архив

През изтеклото денонощие екипите на пожарната са посетили 5 инцидента.

За времето от 09:54 до 10:08 часа служители от Втора РСПБЗН с един автомобил са изпратени на сигнал за запалени сухи треви и храсти в Русе, в района на местност "Хаджигенова чешма". При пристигане на място се оказва, че няма пожар, а граждани са запалили контролиран огън за лични нужди.

Между 09:00 и 10:30 часа, екип беленски огнеборци с един пожарен автомобил са се отзовали на повикване за оказване на съдействие на предприятието за комунални услуги в Бяла, заради разлив на препарат за растителна защита в района на кръгово кръстовище на главния път.

В 16:29 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе е гасил отпадъци, запалени в района на ул. Пристанищна в Русе. При инцидента не са допуснати щети.

За времето от 16:40 до 18:20 часа пожарникари от РСПБЗН-Бяла с два автомобила са насочени по сигнал за пожар в сухи треви и храсти на адрес в гр.Бяла, близо до жп разтоварище, вероятно запалени от преминаващ влак. Запалването е потушено без щети.

Тази нощ за времето от 03:11 до 04:50 часа служители от РСПБЗН - Ветово с един автомобил са реагирали на сигнал за пожар в лек автомобил в с. Ново Село. Запалването е възникнало в двигателния отсек на кола с марката БМВ, вероятно от късо съединение. Огънят е обхванал двигателя и част от купето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари