Камион се вряза в хора на гробище в Южна Турция

1
Най-малко 5 души са загинали
Най-малко 5 души са загинали Снимка: Hurriyet daily news

Най-малко 5 души са загинали

Най-малко петима души загинаха и 25 бяха ранени днес, след като камион се вряза в хора на гробище в окръг Кахраманмараш (Южна Турция), съобщи днес валията на окръга Мюкеррем Юнлюер, цитиран от Анадолската агенция и БТА

Сред ранените има хора с опасност за живота, посочи Юнлюер.

Инцидентът е станал на гробището в град Андъран, където опечалени хора са се събрали за погребална церемония на техен близък.

По първоначална информация инцидентът е станал, след като камионът, пътувал по пътя Кахраманмараш - Андъран, излязъл от пътя и се врязал в хората, тъй като са отказали спирачките на превозното средство.

В района са изпратени много линейки, полиция и екипи на Дирекцията за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари