Калоян Методиев: Президентът е лъжец

0
Според него Румен Радев дестабилизира парламентарната система
Според него Румен Радев дестабилизира парламентарната система Видео: NOVA

Според него Румен Радев дестабилизира парламентарната система

Имаме всички елементи на дестабилизирана парламентарна система. Президентът е лъжец”. Това заяви бившият началник на кабинета на президента Румен Радев - Калоян Методиев, в предаването „Офанзива” на NOVA.

Пети поредни избори имаме. Президентът е факторът, който дестабилизира политическата система, той насъсква партиите една срещу друга, сваля правителства. Имаме всички елементи на дестабилизиране на партийната система. Вече сме на ръба на това войната да стане явна”, обясни Методиев.

По думите му се създават паравоенни политически структури, подготвят се, хвърлят се на избори, дестабилизират се други.” Действията на президентската институция трябва да се анализират във военен контекст. Комплектоваха една формация като „Левицата!”, хвърлиха едни пари… президентът е подпомагал формацията, от кабинета му са участвали хора”, каза Методиев, който е бивш началник на кабинета на президента Румен Радев.

Според Методиев се бърза за съставяне на парламент, за да има върху кого да се хвърлят обвинения. „Президентите в Европа правят обратното”, каза той и поясни че там те съветват партиите да се разберат. „Ако се състави правителство, то ще започне да бъде сваляно от президентската институция. Увеличиха се заплатите на администрацията, сменя се всичко до чистачка. От понеделник има смени на посланици, на търговски аташета, шефа на ДАНС назначават в петъка. От понеделник се назначават десетки ключови структури”, обясни Методиев.

Президентът води война и това са неговите войници, каза Методиев.

По думите му служебните кабинети трябва да бъдат премахнати. „Окопае ли се президентството и в местната власт … ресурсите на държавата вече са в президентската власт”, допълни Калоян Методиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Самарин
    Защо бе изчадие, по вече от година се занимаваш с президента? Ти си някаква дупка на кавала,която и тя не е необходима на инструмента.Само един субект с мерзавско мислене,може да нарече българинът Р.Радев,който е със стърчещ рейтинг над другите псевдо държавници.Затвори си плювалника,не рови там,от където може да излезе някакъв компромат,който ще те застави да млъкнеш.
  • 1
    4
    A ти
    Пък си светец. Я виж гредата в окото се, преди да видиш треската в чуждото око. Аман от патриоти като теб. Гледай си жалбата партийна, в която накрая ще останеш с Нинова само, пък песните с ръце и се ппегърнете
  • 5
    3
    До 2
    Така мислиш ти,но ще останеш разочарован от резултата...
  • 5
    2
    Наистина
    Да президента ви пречи да си играете игричките да лъжите и крадете народа . Ама ако посегнете на този човек ще стане страшно в държавата народа ще ви измете .
  • 5
    1
    калоянчо
    дьонметата не ги обичат никъде, що се не покриеш, дано те забравим!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари