Калина Сакскобурготска е без наранявания след шофиране с над 1,5 промила алкохол

0
Инцидентът е станал днес при маневра по време на излизане от паркинг в Боровец
Инцидентът е станал днес при маневра по време на излизане от паркинг в Боровец Видео: NOVA

Инцидентът е станал днес при маневра по време на излизане от паркинг в Боровец

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски - княгиня Калина е катастрофирала с над 1,5 промила алкохол в кръвта край хотел в Боровец. Това потвърди секретарят на Сакскобурготски Явор Кирилов, предеде NOVA.

Инцидентът е станал около 15:00 часа днес при маневра по време на излизане от паркинг, като колата се е ударила в близката бариера.

На мястото е пристигнала линейка, медиците са прегледали жената, но не се е стигнало да настаняването ѝ в болница. Вероятно става въпрос за лека травма. Няма информация за други пострадали на мястото.

При идването на полицията е установено, че тя е с над 1,2 промила алкохол в кръвта. Княгиня Калина ще бъде придружен от полицията, за да ѝ бъде взета кръвна проба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    5
    Лилипут
    Да се конфискува колата както е новия закон. И да се съди както осъдиха Андре Токев. Закона е за всички, нали?
  • -3
    4
    ,,,
    Интересно,Стоян дали е красив,дали в семейството му са все красавци.Що не видите себе си първо
  • -7
    3
    ,,,
    Ако наистина е била пияна.Като видим паднал някой,дето иначе му се кланяме сервилно,и умираме да мачкаме и да искаме да го унищожим.Това стана водеща новина,защото и журналистите ни такива.Лисицата и гроздето
  • 14
    2
    Стоян
    Тази сдуханата грозотия,да се маха,айде в Испания,с страшния и мьж,ужасни са!Да видим сега,знае ли Бьлгарски и какво ще каже!!Те се имат за велики тук!Боклуци алчни!
  • 14
    1
    Аналогичен случай:
    "Софийската районна прокуратура е повдигнала обвинение срещу певицата Белослава Йонова за шофиране след употреба на алкохол. 49-годишната изпълнителка бе арестувана за 24 часа по Закона за МВР, след като на 11 юли около 3.30 часа е била спряна на столичния бул. "Александър Пушкин", а пробата с дрегер е отчела 1,25 промила алкохол в издишания въздух.". Сега ще гледаме дали Прокуратурата ще повдигне обвинение и срещу пияната Калина с над 1,2 промила алкохол зад волана?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари