Осъдиха на 8 месеца условно княгиня Калина

0
Тя беше хваната да шофира в нетрезво състояние миналото лято в Боровец
Тя беше хваната да шофира в нетрезво състояние миналото лято в Боровец Снимка: БГНЕС

Тя беше хваната да шофира в нетрезво състояние миналото лято в Боровец

Съдът в Самоков осъди условно на 8 месеца лишаване от свобода Калина Сакскобурготска за шофиране след употреба на алкохол миналото лято в Боровец, предаде bTV.

Тя ще трябва да плати и глоба от 200 лв., както и над 17 000 лева, което е стойността на автомобила, който е управлявала, тъй като той не е нейна собственост и не може да ѝ бъде отнет. Отнето ѝ е правото да сяда зад волана за 8 месеца.

Адвокатът на Сакскобурготска Ина Лулчева заяви, че още не знаят дали ще обжалват присъдата. Добави обаче, че в хода на делото Сакскобурготска е съдействала на съда.

Княгиня Калина си тръгна преди обявяването на присъдата поради здравословни причини.

До делото в съда се стигна след като на 19 август миналата година тя се блъсна с автомобил в бариера на хотел в Боровец. При инцидента нямаше пострадали. Тестът с дрегер установи наличието на 1,5 промила алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари