Какви зодии са мъжете, които имат талант да разбират жените?

0
Според астролозите само господата, родени под определени зодии, притежават тази способност
Според астролозите само господата, родени под определени зодии, притежават тази способност Видео: ON

Талантът да разбират перфектно жените и да отгатват желанията им не е даден на всички мъже.

Според астролозите само господата, родени под тези зодии, притежават тази способност, пише Актуално. Те привличат дамите като магнит.

Стрелец

Вятърничавият Стрелец може да признае пламенна любов и на следващия ден да си тръгне безвъзвратно. Въпреки това, жените са луди по него. Природата го е дарила с харизма, добро чувство за хумор и необикновен ум. Наред с това, Стрелецът е умел любовник и най-вече щедър. За представителя на този знак е трудно да се влюби истински, защото търси идеал.

Овен

Този мъж винаги получава това, което иска. Жените са привлечени от него заради решителността, оригиналността и мистериозността. Овенът е брутален и горещ. Вътрешната му енергия се усеща от разстояние. В обществото може да е лаконичен и скромен. А ако нещо се обърка, той става доста темпераментен.

Козирог

Представителят на това съзвездие не се откроява от тълпата. Той няма ярък темперамент, но постоянно събира нежния пол около себе си. С Козирог е лесно да се намери общ език. Той има невероятно чувство за хумор и висока интелигентност. В присъствието на дама винаги се държи достойно, не си позволява да бъде вулгарен.

Лъв

Самоувереният Лъв е с феноменална харизма. Той може да привлече всяка красавица. Лъвът е нарцистичен и затова другите го обичат. Той е ярък, изразителен и горещ. Не всеки обаче успява да се справи с кралския му статут. Ако жената до него гали редовно егото му, той ще я възнаграждава с грижа, обич, любов и страстен секс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари