3-те зодии, с които мъжете остават завинаги!

0
Има жени, от които мъжете не си отиват никога
Има жени, от които мъжете не си отиват никога

Има жени, от които мъжете не си отиват никога. 

Те дават усещане за постоянство и сигурност, притежават силни качества и чувствителна душа. 

Такива жени са рядкост и когато един мъж ги открие, той не си позволява да ги напусне, защото просто знае, че по-добро от това няма да намери, пише edna.bg.

Телец

Добри домакини, артистични натури и женствени по душа. Жените Телци са истинско съкровище, но понякога могат да бъдат и много потайни. Те могат да докарат мъжете си до лудост само с няколко думи и да ги вбесят до краен предел. В същността си обаче жените от тази зодия са много грижовни и са невероятно добри съпруги и майки. Те обичат да пътуват, което носи разнообразие във всяка връзка. Нежни и внимателни са, но когато лампите загаснат... стават истински лъвици. Съвкупността от много противоречиви качества действат като наркотик за мъжете, за това и те никога не си тръгват.

Везни

Жените от тази зодия са истински грациозни дами, които обожават да се грижат за външния си вид, а както знаем... мъжете обичат с очите си. Те никога не допускат да се занемарят, дори и след дълги години съвместен живот. Освен това Везните са много верни партньори и мъжете държат на тази тяхна черта. Умеят да поддържат дома стилен и да създават изискан уют. По душа жените Везни са силно привързани към своя партньор и правят много усилия за връзката си, за това и винаги печелят дълги години любов.

Стрелец

Жените, представители на тази зодия, знаят добре как да поддържат здрава една връзка. Те не престават да правят романтични изненади, да измислят интересни пътешествие и да разнообразяват връзките си по най-интересния начин. Стрелците имат няколко негативни черти в характера си, които често разколебават половинките им, но добрите им качества винаги надделяват. Те са силни, умеят да се грижат за себе си, имат хубави професии и следват целите си докрай. Истинските мъже не се страхуват от силните жени, обожават ги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари