Мъжете с контролиращи съпруги живеят по-дълго

3
Що се отнася до жените, те са по-здрави, когато бракът им е щастлив
Що се отнася до жените, те са по-здрави, когато бракът им е щастлив

Що се отнася до жените, те са по-здрави, когато бракът им е щастлив

Отношенията в семейството имат пряко въздействие върху здравето ни.

Проучвания показват, че мъжете, които са подложени на по-голям натиск и контрол от страна на половинките си, развиват по-рядко диабет. Това може да се обясни с факта, че съпругите обикновено са по-внимателни към здравето на партньорите си и се грижат те да се хранят здравословно и да приемат редовно лекарствата си.

Що се отнася до жените, те са по-здрави, когато бракът им е щастлив. Това се дължи на факта, че жените са по-чувствителни към стреса и напрежението, които могат да доведат до здравословни проблеми.

Разбира се, прекаленият контрол и ограничената свобода могат да имат обратен ефект. Нещастните бракове са опасни за сърцето и мозъка. Хората със спокоен, хармоничен и щастлив семеен живот имат много по-големи шансове да бъдат здрави и да живеят по-дълго.

Ето някои конкретни съвети за подобряване на отношенията в семейството и повишаване на здравето:

  • Говорете си открито и честно. Не се страхувайте да споделяте чувствата и мислите си.
  • Слушайте се внимателно. Опитайте се да видите нещата от гледната точка на другия човек.
  • Показвайте любовта си. Не забравяйте да казвате "обичам те" и да правите малки жестове на внимание.
  • Правете компромиси. Не очаквайте винаги да получавате това, което искате.
  • Съхранявайте чувството за хумор. Смехът е чудесен начин да облекчите стреса и да подобрите настроението.

Ако следвате тези съвети, ще имате по-здравословни и щастливи отношения с партньора си и семейството си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    АЗ
    Че то , това живот ли е?
  • 3
    5
    психиатър
    Жените са като лудите,особенно когато са в моло-ве,като луд с картечница.Само да има кой да плаща.И като луди търсят укротяване,а това действие може да бъде извършено само от истински мъж,звероукротител.😘😘😘😘😆😆😘
  • 4
    4
    ХУН
    Чеп оправя,чеп разваля,колкото по дебел ,твърд и дълъг,толкова по добре.Да бие дъното силно уплътнил стените та чаршафа под нея да е мокър.Пляскане по задника и косата опъната назад.Така еазбирам нещата и мирни са и тихи.После пак подлудяват.Чукане докато се претърка и и смъди като пишка.И пак сяда на него,а де каква е тази работа?
  • 3
    3
    Путко Мафани и Лиза Мишпека
    Такива мъже които са под контрола на жените си и се страхуват от господарките си става всичко от тях,тезгях,терлик,чехльо,галош,кукувица,певица,бавачка,чистачка,чорапчо,прилика на един бивш президент,шкембе у дувар,но не и мъж.Те постоянно са в стрес от изкуственият вибратор който словесно размахват жените им,а тези жени откровенно не ги слуша главата и търсят чеп вън от семейството защото имат нужда от МЪЖ,а не от фуста.
  • 5
    2
    Не, мерси
    Предпочитам сам да си остана, отколкото заради едната дупка да ме правят на идиот. Жената била "вратът" в една връзка, айде няма нужда. Като си сам можеш да правиш каквото си искаш, няма я някоя скубла да ти казва какво да правиш и всеки ден да се написваш спрямо 10-те й хиляди настроения.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари