Как откраднаха колата на вътрешния министър?

0
Вътрешният министър е ставал обект на нагла кражба.
Вътрешният министър е ставал обект на нагла кражба. Видео: Нова телевизия

Вътрешният министър е ставал обект на нагла кражба. През 2008 г. апаши откраднали колата му, която била паркирана пред дома му в ж.к. „Люлин”.

Запитан дали столът на Цветанов е удобен, Веселин Вучков отвърна: „Това не е столът на Цветанов. Не знам защо се създава такова впечатление. Да, може би защото той имаше силно присъствие. Но аз не искам да съм в сянката на никого, нито с такава цел съм избран”.

Вучков похвали бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, по времето на който заемаше поста на зам.-министър на МВР, че успял да ограничи едни от най-зловещите престъпления, заливащи страната по онова време.

Вучков призна, че е звънял на Цветан Цветанов два - три пъти, откакто е на министерския пост.

„Аз разчитам толкова много на промени в законите, които трябва да се случат, при това по-бързичко, за да си направя реформата”, заяви Веселин Вучков пред Диана Найденова.

Относно случая с подкупа на полицай, който казус ангажира вниманието на обществото и институциите, Вучков заяви: „Полицията символизира държавата, униформата още повече символизира държавата. Той трябва да бди за реда, а взима подкуп. Две дни се занимавам с този проблем. Искам до края на седмицата концепцията да е изчистена – нито за момент униформения полицай по контрол на движението, например, да не остава насаме без разрешена видеозаснемаща камера с водача на МПС.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари