Кадри от откриването на новия рибен магазин в квартал "Чародейка"

1

Днес, кметът на Община Русе Пламен Стоилов откри нов търговски обект в кв. „Чародейка“.

Заедно с него, лентата на рибния магазин „Свети Николай“ прерязаха собственикът Николай Иванов и управителят на „Общински пазари“ Кунчо Кунчев.

 „След реновирането на пазара в квартал „Чародейка“ през 2014 г., беше взето решение на свободния терен до новия пазар, да се изгради Специализиран обект за продажба на риба, предвид липсата на такъв магазин в  русенския квартал. Днес той вече е факт“, заяви г-н Кунчев.

„Ще направим всичко възможно да подобряваме визията на кв. „Чародейка“, тъй като той е един от най-големите в Русе“, заяви кметът.

Той допълни, че хората в квартала ще са доволни от новите магазини и поздрави всички с новата придобивка.

 На пазара в този квартал е изграден още един нов обект за производство и продажба на пиле на грил и готови храни. Новите магазини са проектирани и изработени така, че максимално добре да отговорят на изискванията за дейността, за която са предназначени и да могат да улеснят наемателите.

Обектите са с модерен и раздвижен дизайн, имат инсталации, съобразени с предназначението им, вътрешното разпределение предлага удобства за съхранение и обработка на храните, рибата и рибните продукти, както и улеснен избор за клиентите.

Предвидени са местата за разполагане на аквариумите за жива риба, настилката е съгласно най-новите изисквания на

Агенцията по храните, ел. инсталацията, водопровода и канализацията са със специално изпълнение, съобразено с изискванията за тази дейност.

Фирмата – наемател от години разполага с огромни язовирни площи и отглежда риба далеч от промишлени и райони със замърсени въздух и вода.

При клиентите  пристига жива риба, с доказан произход и качества.

Това, което не се среща като видове в нашата страна и морска риба от Средиземно море, се осигурява чрез директен внос от Гърция.

Амбициите на ръководството на "Общински пазари" ЕООД са свързани с подобряване на средата на територията на всички обекти, стопанисвани от дружеството.

Стремежът е пазарите в русенските жилищни квартали да придобият вид, аналогичен на този на Централен общински пазар и на вече модернизираните обекти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари