Хванаха разбеснял се наркоман в квартал "Чародейка"

0
По случая срещу 30-годишния мъж е заведено доседебно производство
По случая срещу 30-годишния мъж е заведено доседебно производство

На 14.04.2016 година в около 11:35 часа в ОДМВР - гр. Русе е получен сигнал за буйстващо лице в гр. Русе, ул. "Тодор Икономов", срещу блок 209 в кв. "Чародейка".

На място е изпратен екип на групата за охрана на обществения ред при Второ РУ. При отиване на място служителите на МВР установяват 38-годишен мъж, който им заявил, че братовчед му е крещял и се е държал неадекватно, а при появата на служителите на реда той се бил отправил към газ станцията, намираща се на кръстовището на улиците "Васил Левски" и "Филип Станиславов".

На газ станцията униформените служители са видели лице, което крещи, ръкомаха и се държи неадекватно. Въпросният мъж е установен като С.С. на 30 г. Потърсено е съдействие от спешна помощ и лицето е откарано с линейка в "ЦПЗ" - гр. Русе.

При настаняването му в мъжкото отделение на центъра, сред вещите му е намерен найлонов плик, съдържащ зелена суха тревна маса. Дежурен екип на полицията е извършил оглед на място, при което на установената тревна маса в плик е направен полеви наркотест. Тревата е реагирала на канабис.

По случая срещу 30-годишния мъж е заведено доседебно производство за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари