Кадри от извеждането на Анита Мейзер от дома й след новия оглед

1
Изплуваха още разкрития за трагедията с културиста Николай Димов
Изплуваха още разкрития за трагедията с културиста Николай Димов Видео: БЛИЦ

Предоставяме ви ексклузивни кадри със задържаната Анита Мейзер от огледа в дома й, който се проведе преди час, съобщи БЛИЦ.

Варненската сексбомба е била конвоирана от съдебна полиция до дома й, където криминалистите търсиха нови улики, които да помогнат за разследването на смъртта на съпруга й Николай Димов. Източници разкриха, че в продължение на 3 часа - от 13:30 до 16:30 часа, когато беше изведена Анита, криминалистите са извършвали оглед на местопрестъплението.

Очевидно прокуратурата е на мнение, че е е нужно събирането на още допълнителни доказателства, въпреки че вече е на лице разкрито престъпление, което според държавното обвинение е в хипотезата на член 124 алинея 1 от НК, а именно убийство по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда.

Прокуратурата бе пестелива за обясненията си по отношение на случая с убийството на културиста. От там посочиха единствено правната квалификация на деянието, както и това че спрямо Анита Мейзер е повдигнато обвинение.

Разкриваме ви няколко обективни факти както и версии за това какво се е случило във фаталната нощ. 

Категорично е установено, че Анита и Николай са влезли в кооперацията до Евксиноград, качили са се с асансьора, което според наши източници, запознати със свалените видео записи от наблюдението, е станало малко след 01:30 часа. След това на камерите се виждало, че чак до 06:25 часа сутринта не се забелязва никакво движение и в същия час влизат органите на реда, които са получили сигнал за трагедията.

Към момента няма официално заключение каква е причината за смъртта на Николай, но според полицейски източници става въпрос за задушаване. Те разкриха, че Ники е бил умъртвен с две свински опашки или, както прокуратурата ги определя - кабелни стяжки.

Една от версиите обяснява и прободната рана в шията на Николай. А именно, че след буден екстремен секс, при който Анита го е стегнала със свинска опашка и е видяла, че той се задушава, се е опитала да я среже с острие. Все се очакват резултатите от биохимичния анализ, за да се види дали Димов е бил упоен.

А утре варненският Окръжен съд ще разгледа искането на прокуратурата Анита Мейзер да бъде оставена за постоянно в ареста.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари