КЪДЕ СИ, ДАРИТЕЛЮ?

0
МРРБ са платили 144 000 лева на Канал 3 за медийна реклама в разгара на кризата!
МРРБ са платили 144 000 лева на Канал 3 за медийна реклама в разгара на кризата! Снимка: Капитал

ВАЖНО!

МРРБ са платили 144 000 лева на Канал 3 за медийна реклама в разгара на кризата!

През 2020г. г. Регионалното министерство е сключило два анекса към договори с „Елит медия груп“ – Канал 3 на обща стойност 144 000 лв. за реклама на ОП „Региони в растеж“. От документите, с които БОЕЦ разполагаме е видно, че договорите са частично изпълнени, което налага тяхното удължаване с допълнителни анекси.

Документите са получени от БОЕЦ по Закона за достъп до обществена информация. Изисквахме от всички държавни структури сключените с определени медии договори. Предстои да огласим информацията, която продължаваме да получаваме и обработваме.

В аванс – Спортният тотализатор има сключени медийни договори с ПИК и БЛИЦ… Майката на Делян Пеевски, Ирена Кръстева е бивш шеф на ТОТО-то. Там явно още витае корпулентното присъствие, а въпросните „медии“ са на особена почит. Кракачанов също има какво да обяснява по темата. И още, и още. Ще публикуваме всичко.

Става дума за публични средства, за нашите пари. С които властимащите си плащат за комфорт, плащат за медийно омаскаряване на неудобните, плащат на медийни бухалки, плащат с нашите пари!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари