Израел очаква атака от Иран

2
Следим отблизо планирана атака, заяви израелският министър на отбраната Йоав Галант, без да даде повече подробности за заплахата
Следим отблизо планирана атака, заяви израелският министър на отбраната Йоав Галант, без да даде повече подробности за заплахата Снимка: EPA/БГНЕС

Следим отблизо планирана атака, заяви израелският министър на отбраната Йоав Галант, без да даде повече подробности за заплахата

Израел "следи отблизо планирана атака" срещу него от страна на Иран и съюзниците на Техеран в региона, заяви израелският министър на отбраната Йоав Галант, без да даде повече подробности за заплахата, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

В изявлението си Галант заяви, че израелците трябва да се съобразяват с всички заповеди, които могат да бъдат издадени от военното командване, което проследява пристигащите ракети и други въздушни заплахи, за да информира обществеността дали да се укрие.

Днес в Израел бяха отменени планираните за следващите дни училищни екскурзии и други младежки дейности, свързани с началото на празника Пасха, и въоръжените сили бяха поставени в пълна бойна готовност поради възможна атака от страна на Иран.

Главният военен говорител контраадмирал Даниел Хагари обяви тези мерки на брифинг по телевизията и заяви, че десетки бойни самолети са били вдигнати във въздуха като част от състоянието на готовност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ariel
    Тези ислямски диваци,айтоласите,са страхливи,лоши войници са,мрьсни мизерни , проскубани същества,без мозьк,които не се къпят по цяла седмица,едва ли ще измислят нещо умно,те са без мозьк..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари