Изключително интензивен трафик на Дунав мост

0
трафикът е натоварен на изход за товарни автомобили
трафикът е натоварен на изход за товарни автомобили Снимка: БГНЕС

Трафикът на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово" на границата с Република Турция е изключително интензивен на изход за товарни автомобили, по данни към 16.00 часа. Във връзка с ремонтни дейности на съпределните гранични пунктове се извършва бавна обработка на преминаващите от страна на турските гранични власти.

Това съобщиха от ГД „Гранична полиция“. Поради технически проблем с кантарното устройство на Агенция "Митници" е възможно да се наруши нормалното придвижване през ГКПП "Лесово".

На ГКПП "Дунав мост-Видин" и ГКПП "Дунав мост-Русе" на границата с Румъния на трафикът също е изключително интензивен на изход за товарни автомобили.

Във връзка с извършване на ремонтно строителни дейности за времето до 14 октомври 2019 г. преминаването през ГКПП "Златарево" ще бъде затруднено.

От съображение за безопасност поради ниското ниво на Дунав платформата, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет, работи само през светлата част на денонощието – от 08.00 ч. до 22.00 ч.

Преминаването през всички контролно-пропускателни пунктове на границите в Гърция, Сърбия и Северна Македония се осъществява нормално.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари