Изгониха руските и беларуските отбори и в колоезденето

0
Комитетът на директорите също така затвори вратата и пред националните отбори на двете страни
Комитетът на директорите също така затвори вратата и пред националните отбори на двете страни

Руските и беларуските отбори ще бъдат изключени от всички международни състезание по колоездене

Това съобщи във вторник Международната федерация по колоездене. Комитетът на директорите също така затвори вратата и пред националните отбори на двете страни. От федерацията, чийто президент е французинът Давид Лапартиен, обявиха, че се съобразяват с препоръките на МОК.

Извадиха Русия и Беларус от международните турнири по волейбол

"Федерацията остава политически неутрална и съжалява за решенията, които засягат руските и беларуски състезатели, но трябва да бъдем твърди в защитата на олимпийските ценности", се казва в позиция на организацията, предава БТА.

От федерацията обаче уточняват, че руски и беларуски състезатели могат да участват в международни състезания, но не под флага на страните си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Гошо куче лошо
    Федерацията остава неутрална политически, но все пак ги изключва. Това е нещо като да се наядеш и да отидеш да стоиш с гладните. Ние сме политически наутрални към западните държави, но ако става въпрос за Русия ... не сме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари