Изберете дупката, в която ви е най-страшно да влезете!

0
Помогнете си да намерите щастието
Помогнете си да намерите щастието

Джоузеф Кембъл е учен в областта на митологията, писател и преподавател.

Той твърди, че: "В пещерата, в която се страхувате да влезете, е скрито съкровището, което търсите."
Кембъл се интересува от всички аспекти на човешкото съществуване и най-ценната философия на живота за него е да намери щастието. Не е тайна, че често ние се страхуваме да следваме желанията си и сами изграждаме бариери пред себе си.

Срещнете се със страховете си и изберете един от входовете на снимката, в който изпитвате най-силен страх да влезете, и ще получите отговор, който ще ви помогне да намерите щастието и ще разкрие много за вашия вътрешен свят, пише framar.bg
Изберете цифрата на входа, който най-много ви плаши и прочетете повече по-долу:

№1

Ако се страхувате да влезете в ледената пещера, тогава може би имате нужда от топлина. Страхувате се от самотата, нещастието или разочарованието.
Въпреки това, страхът от пещерата е добър знак. Очевидно е, че се чувствате не на място, но знаете, че вървите в правилната посока.
Съкровището, което ви очаква в тази пещера е любов. Ако нямате човек до себе си, то вие сте узрели за романтика. Вие вярвате в себе си и няма да ви бъде трудно да намерите сродна душа. Може би смятате, че не се нуждаете от връзка, за да се чувствате щастливи. Но повярвайте, вие може да бъдете още по-щастливи. Ако вече сте във връзка, тогава може би не чувствате достатъчно топлина в семейството, от верен приятел или липсва разбирателство с някой от семейството?

№2

Ако се страхувате от тази ужасна гледка и този тунел, това означава, че имате затруднения в себеизразяването. Мръсните стени с ивици от вода и мухъл и мрачният край на тунела, без пропуски на светлина, показват, че сте объркани в себе си, не знаете как да изразявате чувствата си и все по-често ги трупате вътре.
Съкровището, което ще откриете ако влезете - това е знанието за смисъл на света, търсенето на знания и способността да изразявате себе си и чувствата си пред останалите. Повярвайте, няма да бъде лесно, но си струва. След като се научите да говорите за чувствата си - товарът ще падне от раменете ви.

№3

Ако не ви харесва входа на старата разнебитена изоставена сграда, то вие сте силен и интелигентен човек с аналитичен ум. Тази опция също така ви характеризира като много самостоятелна личност.
Стената, която е видима зидария, означава, че сте издигнали стена около себе си, оградени в своя свят от нашествието дори на близки приятели. Вие сте си самодостатъчни и имате строги изисквания към хората, които ви заобикалят.
Съкровището, което търсите - начин да се бутнете собствените си бастиони. Като трева върху асфалт, имате нарастваща нужда от по-близка емоционална комуникация с някой сроден на вас. Вие сте на път към успеха ...


№4

Ако сте уплашени от мисълта за старата дървена къща, най-вероятно сърцето ви е пълно с топлота и любов, и изпитвате спешна нужда от някой, с който да ги споделите. Готови сте на много за семейството. Готови сте да обграждате с топлина, грижа и любов.
Може би сте наистина притеснени за материалната страна на нещата. Вие сте богати духовно и емоционално, и винаги давате цялата си подкрепа, но се чувствате неудобно от факта, че по някаква причина не сте в състояние да осигурите на близките си необходимите материални блага.
За да получите това, което искате, имате дълго и досадно пътуване пред себе си. Вие не сте един от онези хора, които лесно печелят пари, за тях трябва да работите усилено. Но бъдете сигурни, че успехът в крайна сметка ще дойде.

№5

Ако ви е страх от кладенеца - няма нищо странно. В действителност да паднете в кладенец си е доста страшно. Никой не знае какво има там и как да се измъкне. Мнозина биха използвали ситуацията в своя полза, например, като повод да останат сами с мислите си.
Вие сте много самостоятелен и самоуверен човек. Но щом чувствате страх от подобно пространство и ситуация, това означава, че в живота ви липсва приключение. По някаква причина, в конкретния момент, вие сте склонни да изпитвате дискомфорт от живота, който живеете. Това задържа вашата вътрешна енергия и не ви позволява да се разгърнете. Ако всичко до тук е така - разкъсайте оковите и пълен напред към нови приключения. Започнете да живеете така, както искате и ще се чувствате истински щастлив човек!

№6

Плаши ви заешката дупка? Това означава, че се страхувате от неизвестното.
Този, на пръв поглед, доста прост избор, означава много. Факт е, че това, което се крие под повърхността на земята, подсъзнателно се третира като непозната част от личността ви. И целта ви е, според избора на заешката дупка, да намерите смисъла на живота.
Това е една много глобална цел, но изглежда, че има нещо, което ви ограничава. Ако сме прави, това е сигурен знак, че трябва да се премине от мисли към планове за действие. Преследвайте мечтите си, може би това е вашият смисъл на живот.

№7

Ако сте уплашени от пустото стълбище, което води надолу - това е лош знак. Може би напоследък често страдате от даден провал или верига от събития, които ви водят отново и отново до някои лоши преживявания, трагедии в семейството или сред роднини.
Стълбите надолу символизират угриженост за живота, а падналите листа - промяна във фазата на живот.

№8

Вратата на затвора - един много разумен избор, но той ви характеризира от малко по-различен ъгъл. Фактът, че затворът не е само лишаване от свобода, той е и символ на един напълно различен живот, който ви отделя от обичайния ход на действия и събития.
Този избор ви характеризира като много трудолюбив и упорит човек, който систематично следва пътя към успеха. Имате ли цел и план как да го достигнете? Може би сте горди от себе си, когато правите всичко, за да постигне това, което искате. Но вътрешното ви "Аз" търси много по-различно съкровище. Нека си го кажем, време е, да се отпуснете и да пожелаете комфорт и спокойствие. Умът и тялото ви желаят да напуснат рутината, да бездействат в блаженство. Това, което трябва да направите е да смените декорите в близко бъдеще. Дайте си почивка, защото вече сте постигнали много и заслужавате награда!

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари