Иво Пазарджиев: И Русе е сред спазарените градове от Сглобката

0
Задкулисните договорки в Сглобката искат да предрешат изборите като цяло, заяви Пазарджиев
Задкулисните договорки в Сглобката искат да предрешат изборите като цяло, заяви Пазарджиев Снимка: Facebook

Задкулисните договорки в Сглобката искат да предрешат изборите като цяло, заяви Пазарджиев

"И Русе е сред спазарените градове от Сглобката, като София! Сценарият на ГЕРБ е един – чакане, мотане и издигане на непечеливши кандидати, които нямат нищо общо нито с партията, нито с политиката, още по-малко с местното самоуправление.

Целта е да не бъде мобилизиран дори твърдия електорат на ГЕРБ и в единия случай кандидата на ПП-ДБ да спечели без балотаж, а в другия (русенския) да отиде на балотаж, където герберите открито да го подкрепят. Борисов го заяви в прав текст днес. Това е предателство не само към собствените му поддръжници, но и към политическата нормалност като цяло. Задкулисните договорки в Сглобката искат да предрешат изборите като цяло.

За щастие, в Русе има надежда да им объркаме плановете. Искрен Веселинов може да получи повече от твърдите партийни ядра. Достатъчно е мнозинството от мислещите граждани да бъде активно и да избере личност", написа Пазарджиев в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    9
    Русенец
    Изведнъж си спомних, кой общинар предложи увеличение на общинарските заплати, баш във времето на голямото поскъпване на всичко.
  • 3
    8
    Alien
    Кмета на Русе трябва да мисли преди всичко за гражданите на Русе , след това за всичко останало. Такъв идеален образ няма и не може да има. Все едно да е нещо сборно между Махатма Ганди , Левски и някой диктатор за сила. Няма такъв хибрид , за това каквото ви сервират. PS - Не съществува реален човек който да угоди на цялата сбирщина от хора , преди 2000 години имаше Един , ама и Той не можа да угоди на всички и го разпънаха . Бъдете умни за да са умни децата Ви.
  • -2
    7
    ако трябва
    ще гласувам за кандидата на дпс, но за лъжците от пп-дб нивгаш!
  • 15
    6
    fiki
    Глупости пише любителят на мазните банички.Предизвестен резултат от мача заради лакомията,колкото и да е провален този кмет.
  • 34
    5
    нещо
    за сглобката на ВМРО , БСП и ДПС в Общинския съвет?! 4 години подред
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари