Иван Демерджиев: Тенчо Тенев е ексшефът на КАТ, който не е упражнил контрол в случая със Семерджиев

0
Не може 40 служители да са помагали под една или друга форма на едно лице - и да няма ръководител, който да не е отговорен, подчерта министърът
Не може 40 служители да са помагали под една или друга форма на едно лице - и да няма ръководител, който да не е отговорен, подчерта министърът Видео: NOVA

Ще има рокади в МВР, категоричен е вътрешният министър

Тенчо Тенев е ексшефът на КАТ, който не е упражнил контрол над подчинените си в случая с Георги Семерджиев. На база на доклада от проверката по казуса ще има рокади в МВР.

Това заяви вътрешният министър Иван Демерджиев, предаде NOVA.

Тенчо Тенев: Щом полицайките си слагат хиалурон, представете си какво е при началниците - ВИДЕО

Не може 40 служители да са помагали под една или друга форма на едно лице - и да няма ръководител, който да не е отговорен. Установи се, че не е имало достатъчен контрол”, подчерта министърът.

Разследват бивш началник в КАТ и трима шефове на РПУ за чадър над Георги Семерджиев

По думите му част от рокадите в структурите на силовото ведомство ще се случат съвсем скоро.

Иван Демерджиев: До седмица ще бъдат сменени ключови хора в МВР

Ръководството ще бъде сменено там, където не е показало, че  може да оказват качествен контрол над служителите си. Става въпрос за областни дирекции и районни управления”. И допълни: „За момента нямам основание да сменям хора в главните дирекции. Там, където имаше необходимост, това беше направено спешно. Ако възникне необходимост – няма да се поколебая”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари