Иван Бакалов: Как пък нито една българска медия не каза нищо за токсичната репутация на Борисов

1
Усещат ли колко са жалки хекимяни, харалани, бойковасилевци?
Усещат ли колко са жалки хекимяни, харалани, бойковасилевци? Снимка: БГНЕС

В коментари в чужбина за изборите в България се споменава за проблема Борисов. Казват, че има оцапан имидж, трудно ще състави правителство, имал "токсична репутация" ("Политико").

Politico: Токсичната репутация на Бойко Борисов ще му попречи да състави правителство

Как пък нито една голяма българска медия, нито един анализатор в телевизиите, не каза нещо такова за Борисов - да посочи проблема, както го посочват по света. На нито един водещ не му се скърши езика да го зададе поне като въпрос. Сякаш живеем в паралелна реалност, заровили сме си главата в пясъка и не виждаме какво е Борисов.

Усещат ли колко са жалки хекимяни, харалани, бойковасилевци?

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    daskal
    До 2 - Благодаря за философския трактат! Не разбрах какво е общото между Бойко и Конфуций, както и мястото на определения като "благороден", "морални качества", "човеколюбие"... Изразяваш се твърде високопарно за една квартална мутра с манталитета на селски хитрец - какъвто е Бойко.
  • -3
    2
    Бойко е такъв
    Съгласно Кнофуций държавата трябва да се управлява от благородните мъже, начело с господаря който е син на небето. Делението между висши и низши хора не може да бъде отстранено, но това деление не се появява от техния произход, а е в следствие на техните морални качества и знания. Така че категорията благороден мъж е образец на нравствено съвършенство, човек, който със своето поведение утвърждава нормите на морала. Именно по тези критерии Конфуций предлага да се въздигат благородните мъже. Главна задача на благородните мъже е да създават у себе си и у околните т.нар. човеколюбие. Под човеколюбие Конфуций разбира определено поведение, което отговаря на патриархалните ценности и според него в категорията човеколюбие влизат: грижата на родителите към техните деца, синовната почитаност относно възрастните, а към останалите хора – стремежа към справедливи отношения. Според Конфуций: Нe прави на другия това, което не искаш да ти се случи на теб. Конфуций смята, че тези принципи за взаимоотношение между хората могат да се принесат и в политиката.
  • 7
    1
    Как "Как"?
    На Територията, която е на 112-то място по Свобода на Словото всъщност е Държавата на Мисирките на банкянската Тиква. Последно на предизборен дебат по тиквенската ьTV цъфна и уж "неутралната" и "способна" Мара Цънцърка! СРАМ!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари