Иван Бакалов: ЕС и САЩ натиснаха за тази сглобка. Какъв Алексей Петров, какви пет лева!

1
Мутри нещастни. Даже се бяха снимали, нарочно пуснаха снимка от срещата им Банкя. Една мутра отишла при друга мутра да си говорят, коментира журналистът
Мутри нещастни. Даже се бяха снимали, нарочно пуснаха снимка от срещата им Банкя. Една мутра отишла при друга мутра да си говорят, коментира журналистът Снимка: BIRD.BG

Борисов се готвят да го сготвят или поне го мачкат. Божков не се връща случайно, и не без разговори с американци, коментира журналистът

Не трябва да се забравя, че най-големият демагог и политически интригант е Борисов. Неведнъж е пускал интриги, лъжи, слухове за политици, партенки. Така и с изказването му за Алексей Петров, че участвал в разговори като посредник между ПП и ГЕРБ. Съзнателно изпуска сега тази партенка.

Ясно е, че съвсем други по-високи геополитически интереси наложиха това правителство. И ЕС, и САЩ натиснаха за тази сглобка, приготвиха за целта еврокомисарката Габриел. Какъв Алексей Петров, какви пет лева.

На Борисов са му обещали да не го закачат (засега), само да клекне на премиер и министри на ПП-ДБ, защото с тази война в русофилска България става опасно.

Та Алексей Петров бил направил правителството. Мутри нещастни. Даже се бяха снимали, нарочно пуснаха снимка от срещата им Банкя. Една мутра отишла при друга мутра да си говорят.

Но, види се, останалата жива мутра се готвят да го сготвят или поне го мачкат. Божков не се връща случайно, и не без разговори с американци.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    456 до 123
    Чета бързо бе Идиот. Не съм като тебе.
  • -5
    2
    123
    Майка ти да наеба и безработен боклук. Дрискаш под всяка новина на десетата минута. Отрепка напазарувана.
  • 10
    1
    Трите Хикса
    Май сме тъп народ ..щом тия ни мачкат..уж за по хубаво
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари