Ива Митева: Показахме с действията си, че за ИТН оставането във властта не е на всяка цена

0
За съжаление омразата и гневът се изляха върху нас и всички са срещу нас
За съжаление омразата и гневът се изляха върху нас и всички са срещу нас Снимка: БТА

За "Има такъв народ" (ИТН) оставането във властта не е на всяка цена и това го показахме с действията си. За съжаление омразата и гневът се изляха върху нас и всички са срещу нас

Това каза в Разград зам.-председателят на Народното събрание (НС) и член на парламентарната група на ИТН Ива Митева. Тя, заедно с депутати от групата участва тази вечер в среща с членове и симпатизанти на партията от Разград и Русе, предава БТА.

Във връзка с консултациите за съставяне на правителство Митева посочи, че се опитват да направят това, което ще бъде най-добре за всички. „Най-лошият вариант е да отидем на избори и не смятам, че това ще доведе до добри резултати за някой“, каза народният представител.

По думите ѝ от ИТН смятат, че обстановката е такава, че трябва някак си всички да се обединят. „В последните дни виждаме, че всички подкрепят това, за което говорехме от самото начало – че трябва да се обединим, да сме заедно, но не само на думи. Убедени сме, че ако сега не си подадем ръце и не търсим общото помежду си, няма как да го направим в следващ парламент, независимо кои партии ще са в него“, добави Митева. Тя обясни, че обединението трябва да става постепенно, да се спре с търсенето на врагове, а да се отварят нови врати и да се строят нови мостове.

"Оказа се, че властта наистина е игра, но ние казахме, че няма да я играем по този начин и че мимикрията не е за нас и ние не сме част от нея. Силно се надявам всеки да си е научил урока, да е разбрал защо се стигна до тук и при един успешен трети мандат да започнем да работим по нов начин“, допълни Ива Митева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    русенец
    Грешка, Спасе, за друга статия беше! Сори!
  • 0
    3
    русенец
    "3 Има време за всяко нещо, И срок за всяка работа под небето: 2 Време за раждане, и време за умиране; Време за насаждане, и време за изкореняване насаденото; 3 Време за убиване, и време за изцеляване; Време за събаряне, и време за градене; 4 Време за плачене, и време за смеене; Време за жалеене, и време за ликуване; 5 Време за разхвърляне камъни, и време за събиране камъни; Време за прегръщане, и време за въздържане от прегръщането; 6 Време за търсене, и време за изгубване; Време за пазене, и време за хвърляне; 7 Време за раздиране, и време за шиене; Време за мълчание, и време за говорене; 8 Време за обичане и време за мразене; Време за война, и време за мир." Една 60 и кусур годишна русенска лекарка преди няколко години, че сети, че е пропуснала част от времето си и роди две момиченца. Неестествено е!
  • 3
    2
    Печал!
    Тези всички изглеждат като "препикани мушкат"и, защо ли?!
  • 1
    1
    Господи, каква чалгарска...
    Добре сте показали Тошко Хаджията, Митевата учиндолска слугиня, ефенди Каримански, който не беше избран за управител на БНБ и Сакатият побесня, и престана да вдига телефона на Кирил Петков, както и неизвестната хубавица до него, но защо не показвате КОЛКО наивници и чалгарски "фенове" ги слушат?! Не, наглостта на Митевата учиндолска слугиня, е потресаваща! Тя впрочем "се труди" "по съвместителство" и в "Библиотекарския", а мъжът й е виден гербераст,! Вие, сарайска ибрикчиийке, показахте само едно нещо за много краткото си "гостуване" във властта! Какво щастие, че беше кратко! Показахте, че чалгарската ви сбирщина е креатура на мафията, на престъпници от подземния свят и мутри, все аркадаши на учиндолския "стратег", който следвал 20 години в Консерваторията и не я завършил, защото за това се иска акъл! Доказахте, че сте измамници и лъжци от най-висока класа! Излъгахте наивни глупаци, гласували за вас, че "ще изчегъртате" герберастките престъпници, но не го направихте, а дори се прегърнахте с тях, както с ДеПеСе-то на сарайския ви началник, но особено с Копейкин! Добре, ма Митева "юристке", поне ти не се ли засрами?! Вие, Митева лъжкиньо, без да се замислите дори за секунда, станахте палачи на Кирил Петков и Асен Василев, като изпълнихте мократа поръчка на онзи хитрец от село Славяново, на мафията и на сараите! Умишлено проваляхте всички опити на правителството за съдебна реформа, отстраняване на Каскета и борба с мафията! Учиндолският ви брокер - Гроздю се опита да изнудва Асен Василев за още пет милиарда, които да отидат в "правилните фирми", но "беше забравил", че Сикаджийският ви нов коалиционен партньор вече им е платил почти толкова за магистрали! Само че, магистрали няма, има тлъсти преводи в дубайски банки, в сарайски каси, а може и в незаконните офшорни фирми на "лидера" ви, дето не може да се наведе и да си избърше задника, но повярвало, горкото нищожество на Доган и на Таки, че може да държи в мръсните си и треперещи ръце съдбините на България!, Абе, той няма ли най-после да подаде данъчна декларация, или се слага за "недосегаем" като сарайския ви началник?!"Само това показахте, Митевата, нищо друго! И кажи на Тошко Хаджията и на Балабана Джебчията да престанат с просташкия си език, с лъжите и банкянско-сарайските опорки, защото всяко показване на мутрите им по медиите ви струва поне десет хиляди гласа по-малко! Значи, "оставането ви във властта не е на всяка цена"! "Казала лисицата, че гроздето е кисело, понеже пъдарят я изгонил от лозето"! Вас ви изгони българският народ! Да, права си, всички ви мразят и ви презират! Тошко Хаджията сам се увери в това, нали?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари