Ицо Хазарта: Депутатският имунитет само за мен ли е или и за шепа нещастни фашисти!?

1
Депутатът от ПП коментира вчерашния протест пред парламента
Депутатът от ПП коментира вчерашния протест пред парламента Видео: NOVA

Депутатът от ПП коментира вчерашния протест пред парламента

Народният представител от "Продължаваме промяната" Христо Петров отправи кратка иронична забележка към депутатите от най-малката парламентарна група, предаде репортер на БГНЕС.

Изказването на депутата дойде по време на обсъждането в зала на предложението за внасяне на проект за компенсаторен механизъм за небитовите крайни потребители на енергийния пазар, след като от „Възраждане” се опитаха да отклонят темата към събитията от протеста им пред НС в сряда и полемиката относно зелените сертификати.

Имам един въпрос в тази зала – както във вашите редици, така и в нашите има много добри специалисти - професори, медици, юристи. Ако аз утре реша и извикам 500 или 1000 човека от хората, които са гласували за мен и им кажа да блъскат полицаи, елате да поблъскате полицаи. Може да ви дам по 40 лева. Не е ли правилно главният прокурор да поиска депутатския ми имунитет и да бъда съден. Въпросът ми е прост - дали в закона пише, че депутатският имунитет важи само за мен или и за шепа нещастни фашисти”, заяви Петров.

В крайна сметка напрежението беше овладяно и депутатите се върнаха към първоначалната тема. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    daskal
    Отлично казано. И защо наистина никой не отзовава онзи гнусен провокатор, заради който се лее кръв?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари