Искра Михайлова: Смятаме, че има целенасочена акция срещу “Възраждане”

1
Ние бяхме навън пред протестиращите около час. Сцената не беше красива, заяви депутатът от “Възраждане”
Ние бяхме навън пред протестиращите около час. Сцената не беше красива, заяви депутатът от “Възраждане” Видео: NOVA

Ние бяхме навън пред протестиращите около час. Сцената не беше красива. Смятаме, че има целенасочена акция срещу “Възраждане

Това каза депутатът от “ВъзражданеИскра Михайлова от кулоарите на парламента след протеста, организиран в подкрепа на отстранения председател на НС Никола Минчев, предава NOVA.

Ние никога не сме се притеснявали да бъдем сред хората, защото всички имат право да изразят своето мнение и позиция”, каза още Михайлова, но заяви, че от “Възраждане” “винаги сме уважавали личното пространство и не сме извършвали посегателство върху личността на никого”, думи, провокирани от атаката на протестиращите върху председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Абе
    Снощи на кадри от БНТ видях как облечен с тениска ( черна, с бг знаме и малко лъвче) на Възраждане се опитваше да набие Цончо Ганчев по уличките. Май прегръдката с ДПС отврати част от електората им.
  • 6
    3
    Тая
    Госпожа що не извади депутатската карта да я навира в лицето на полицията, както прави на протестите на Възраждане, свързани основно с вандализъм.
  • 7
    2
    русенец
    Вчера гледах извънредните предавания и протеста пред парламента. Копейкин и компания търсеха и провокираха хората. Излязоха и застанаха нагло пред входа на НС, въпреки че народът ги освиркваше и псуваше. Явно точно това и търсеха - не случайно имаме приказката - каквото потърсило, такова намерило. Не знам как се надяват на гласоподаватели, като се прегърнаха с ДПС. Именно те да говорят за морал - абсурд. Лошото е, че сме изправени пред безпрецедентна криза и нови избори трудно ще променят нещата. Може би наистина най-добре е избори за Велико Народно събрание, приемане на Нова Конституция, дву камерен парламент, долна камара - максимум 120 мажоритарно избрани депутати, и горна камара - 30 души - от всеки избирателен район по един. Може да се помисли и бившите президенти да бъдат по право членове на тази горна камара. Трябва изцяло нова политика
  • 17
    1
    Който и да е
    Вън от парламента изроди! Това не ви е Ютюб да лъжете лалетата. Народът знае! Народът помни! Пътници сте! 80 години стигат! Искаме ДЕМОКРАЦИЯ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари