Италианската полиция откри беглец, издирван от 11 години

1
Това стана благодарение на снимка с фенове на Наполи
Това стана благодарение на снимка с фенове на Наполи Снимка: Карабинери Наполи

Това стана благодарение на снимка с фенове на Наполи

Италианската полиция откри беглеца Винченцо Ла Порта, който беше издирван повече от 11 години, според Corriere della Sera. Това стана благодарение на снимка по време на празненствата за титлата на Наполи, на който мъжът е сред феновете, предава БТА. Ла Порта е засечен на кадър облечен в екип на неаполитанците в един от ресторантите на остров Корфу (Гърция).

Той е обвинен във финансови престъпления, измами и данъчни измами. Смята се, че 60-годишният мъж има близки връзки с неаполитанската престъпна банда Камора. Ла Порта е един от 100-те най-издирвани престъпници в Италия - в родината си е осъден на 14 години и 4 месеца затвор.

Ла Порта е била "бяла яка" на клана Контини. Арестът стана след дълго преследване, съвместно с гръцката полиция. Престъпникът попадна на засада в на улицата, докато се придвижвал със скутер.

Наполи спечели шампионата на Италия през сезон 2022/23. Неаполитанският клуб ликува с титлата за трети път в историята и за първи път от 1990 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари