Искрен Веселинов: Третият лот от магистралата си остава дори без процедура за изпълнител

2
Да видим колко години ще им трябват да осъзнаят и това, заяви Веселинов
Да видим колко години ще им трябват да осъзнаят и това, заяви Веселинов Снимка: Facebook

Да видим колко години ще им трябват да осъзнаят и това, заяви Веселинов

"Вчера беше направена първа копка на магистралата “Русе - Велико Търново”, чието изграждане беше сред основните ми задачи като депутат. Осигурихме финансирането, проведохме процедурите, а за Промяната оставаше само да отворят пликовете с офертите, да класират кандидатите и да подпишат договорите. Отне им три години. Три години, за една първа копка и за осъзнаването, че тя е национален приоритет. Поне така каза техния министър председател вчера. Дано е искрен. Впрочем третия лот, между Полски Тръмбеш и Дебелец си остава дори без започнала процедура за изпълнител - да видим колко години ще им трябват да осъзнаят и това…", написа Веселинов във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    10
    Махайте се нищонеправници
    Да ви се изходя на скапаната непостроена магистрала. Дреме ми вече за нея. Докато я построите колите ще станат летящи така, че не се хабете.
  • 17
    9
    България
    Защото живеете в България господин Веселинов, защото това е най-корунпирата държава в целия ЕС да не говорим за полуострова. ЕС многократно постанови, че действието на държавните иституции е изключително тромаво. Всеки един процес по поставянето на подпис, вземането на елементарно решение или даването на одобрение се регламентира в едномесечен срок. Докато обиколите всички държавни звена за да постигнете целите си не 3 а 5 години минават. Законите ни пазаят престъпниците за това и далаверите няма да спрат!
  • 29
    8
    Напомням
    Ето, че отново е изпълзял вносителя на закона забраняващ опъването на хавлии и палатки на нерегламентирани места, в нарушение на основния закон - КОНСТИТУЦИЯТА (Чл. 35. (1))! Закон обслужващ изцяло мутрите по черноморието и внесен лично от Искрен Веселинов. Незабравимо е :) Ще съм наоколо да напомням, пък ако случайно Искренчо набере смелост да се появи някъде да агитира на живо, ще се наложи лично да отговори на няколко въпроса относно внесени от него закони.
  • 35
    7
    Стефан
    И кво направихте като бяхте в управляващата коалиция и тумбак войвода бе златния пръст на Бойко. Обещавахте и лъгахте...И едно Голямо нищо!
  • 30
    6
    русенец
    Като се появи този плазмодий и винаги си задавам въпроса : Защо в Булгаристан не бесим "политици" от време на време, просто за профилактика?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари