Искрен Веселинов: Не са водени разговори с мен да ставам екоминистър

0
Русенският депутат уточни, че утре предстои ръководството на ВМРО да се събере, за да обсъди какви ще бъдат следващите ходове на патриотите
Русенският депутат уточни, че утре предстои ръководството на ВМРО да се събере, за да обсъди какви ще бъдат следващите ходове на патриотите Снимка: bTV / архив

До момента с мен не са водени разговори да бъда предложен за нов министър на околната среда и водите, заяви депутатът от ВМРО Искрен Веселинов, цитиран от Русе Медиа.

Името му бе спрегнато от национални медии като потенциален кандидат заедно със сегашния зам.-министър Николай Кънчев.

Искрен Веселинов уточни, че утре предстои ръководството на ВМРО да се събере, за да обсъди какви ще бъдат следващите ходове на патриотите след оставката и ареста на досегашния екоминистър Нено Димов, който бе от квотата на ВМРО. След като ВМРО вземат своето вътрешно решение, предстои във вторник да се направи предложение и в коалиционния съвет.

Русенският депутат, който е зам.-председател на ВМРО и председател на парламентарната група на патриотите, се смята за един от най-подходящите за поста. Той  е строителен инженер, има юридическо образование и в момента е председател на парламентарната комисия по регионално развитие, което му дава достатъчно експертиза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари