Искрен Веселинов: Раздаването на пари през джипа е по-скоро метафора

0
Партньорство с ДПС не сме имали, няма и да имаме, категоричен е той
Партньорство с ДПС не сме имали, няма и да имаме, категоричен е той Снимка: btvnovinite.bg

Партньорство с ДПС не сме имали, няма и да имаме, категоричен е той

Раздаването на пари през джипа от премиера е по-скоро метафора. Всичко е в рамките на Министерския съвет, не се радват от джипа, дебатира се и невинаги сме подкрепяли мерки на ГЕРБ, особено сега в ситуацията с COVID. Това обясни Искрен Веселинов от ВМРО в предаването "120 минути".

"Всички партии имат своите програми, но какво ще успеят да реализират е въпрос на коалиция", коментира Кузман Илиев - кандидат за депутат от гражданската квота на ВМРО.

"Това е интересен политически поход на господин Борисов с джипа. Всичко минава през Министерския съвет, има разчети. Всеки обаче си носи политическата отговорност дали парите са правилно похарчени, но това е съвсем друга тема", посочи Кузман Илиев.

"Успяхме да вкараме една мащабна промяна в Закона за административните наказания и нарушение. Например секат непрекъснато горите и получават глоби, които не плащат. Това възпитава чувството за безнаказаност. Не така ще бъде, ако тези хора отработят 20 дена, вместо глобата", припомни Искрен Веселинов.

"Партньорство с ДПС не сме имали, няма и да имаме. Ние сме алтернативата на това ДПС да участва в управлението", отбеляза още Искрен Веселинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Днес го дават 42 градуса. Дали да не си обуя сандалите без чорапи?

Харесай Дунавмост във Фейсбук