Искрен Веселинов: Управляващите бягат от отговорност за магистралата Русе - Велико Търново

0
Мутрите на Мая да упражнят необходимия натиск върху своите представители
Мутрите на Мая да упражнят необходимия натиск върху своите представители Видео: Русе Медиа

Мутрите на Мая да упражнят необходимия натиск върху своите представители

Коалиция „Българските патриоти“ /ВМРО, НФСБ и Воля/ регистрираха тази сутрин листата си в РИК-Русе.- Тя включва 16 кандидати за депутати, като една трета е гражданска квота с лица, нечленуващи в политически партии. Сред кандидатите има както изпитани кадри, така и нови лица.

Водач отново е Искрен Веселинов, следван от бившия областен управител Галин Григоров, а трети е коалиционният партньор в лицето на регионалния мениджър на аптеки „Марешки“ и представител на „Воля“ Вихрен Бухов.

За нас е изключително важно на тези избори „Българските патриоти“ да се явят убедително и да влязат с голяма група в Народното събрание, защото идеологическият сблъсък, който предстои, е изключително важен. В следващите месеци България ще бъде под силен натиск по различни направления – за признаване на Р Македония и отказ от нашите изконни исторически права и интереси, за узаконяване по някакъв друг начин на Истанбулската конвенция и нещата, които тя регламентира, както и за ред други неща, които са в разрез с националните интереси. Всичко това изисква „Българските патриоти“ да бъдат представени в парламента, за да имат необходимата възможност да блокират тези вредни за България действия“, каза пред камерата на Русе Медиа Искрен Веселинов.

Като русенец той изрази тревогата си, че магистралата Русе - Велико Търново буксува. „Беше обявена процедура за първите два лота, а следващата фаза не се задейства, не се отварят ценовите предложения повече от месец, след като трябваше това да се случи. И явно в стремежа си да бягат от отговорност управляващите в момента всъщност заплашват бъдещето на този изключително важен за нашия регион проект“, каза Веселинов.

Той апелира партиите, които са представени в служебния кабинет, да упражнят необходимия натиск върху своите представители, за да се случи този проект. В противен случай може едно следващо правителство да има други приоритети в инфраструктурата и проектът за магистралата да се провали.

Ето и пълната листа:

  1. Искрен Веселинов
  2. Галин Григоров
  3. Вихрен Бухов
  4. Калоян Христов
  5. Нина Крушева
  6. Елка Димитрова
  7. Траян Тотев
  8. Атанас Атанасов
  9. Кремена Бояджиева
  10. Румен Григоров
  11. Даниел Нанков
  12. Валентин Джамбазов
  13. Кремена Любенова
  14. Галина Барбукова
  15. Цветелин Радулов
  16. Иво Пазарджиев
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари