Искрен Митев: Откакто сме част от политическата сцена, нас ни бият всеки ден по най-различни начини

0
Така депутатът коментира физическия сблъсък с колегата си Радостин Василев в парламента
Така депутатът коментира физическия сблъсък с колегата си Радостин Василев в парламента Снимка: БНТ

Така депутатът коментира физическия сблъсък с колегата си Радостин Василев в парламента

"Явно нещата се случват добре, щом виждаме леко отстъпление от страна на ГЕРБ и те повдигат въпроса дали ротацията да бъде отложена". Това каза в "Говори сега" по БНТ депутатът от "Продължаваме промяната" Искрен Митев.

"Откакто сме част от политическата сцена, нас ни бият всеки ден по най-различни начини - крайно време е българските граждани да спрат да се страхуват от хора с прякори". Така депутатът коментира физическия сблъсък с колегата си Радостин Василев в парламента.

Митев не е решил дали да съди Радостин Василев и ще го обсъди с групата си. Ако се стигне до съд и спечелване на делото, средствата ще бъдат дарени на организация, бореща се с насилието.

Няма никаква друга алтернатива на сегашното управление, коментира Искрен Митев и призна, че при следващи избори "Продължаваме промяната" са щели да получат по-малко гласове и по-малко влияние в управлението.

"Хората ни обвиняват, че сме ги предали, но истината е, че ПП с 63 депутати управлява страната и нас ни бият всеки ден заради това, че успяваме да водим тази битка. Като управляващи плащаме цената за нея".

Искрен Митев не смята, че ПП, ГЕРБ и ДПС са коалиционни партньори и дори обвини партията на Борисов, че "ежедневно използва всички механизми в държавата", докато ПП "се опитват да строят". Интересно е защо ДПС говори от името на ГЕРБ, както и взаимодействията между ГЕРБ и "Възраждане", коментира още той.

За всяка една позиция ще се борим да има най-добре подготвения професионалист - така депутатът отговори на въпроса дали след ротацията Атанас Атанасов ще бъде председател на Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Ояли се боклуци
    То и мандръсане ви трябва! И да се редуват – бой, ебан, бой, ебан!
  • 3
    1
    о, не се притеснявай
    все повече и повече ще ви бият!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари