Радостин Василев: Пълна шизофрения, нали?

3
ПП-ДБ и ГЕРБ гласуваха прекратяване на заседанието, за да се договорят на тъмно как да спасят Борисов, написа Радостин Василев
ПП-ДБ и ГЕРБ гласуваха прекратяване на заседанието, за да се договорят на тъмно как да спасят Борисов, написа Радостин Василев Снимка: Facebook

ПП-ДБ и ГЕРБ гласуваха прекратяване на заседанието, за да се договорят на тъмно как да спасят Борисов, написа Радостин Василев

Днес в Народното Събрание станахме свидетели на изключително грозни сцени. Сцени на срам, позор и абсолютна аморалност. Сцени, които за пореден път доказват, че има нужда от задължителна подмяна на политическата "класа". Тези депутати не отговарят на стандартите на НС и не представляват българското общество. Тези хора не са представителна извадка на народа. Българските граждани не могат и не трябва да бъдат представлявани от такива хора. Тази простащина и това грозно поведение отвращават мен и всички българи.

Представителят на "ВЪЗРАЖДАНЕ" Цончо Ганев плюе от първия ред на НС. Човек, който е бил заместник-председател на парламента се държи като хулиган. Манол Пейков от ДБ, който е мъж на годината (наобяснимо защо), вилнее и чупи очила на колеги, разпасан като хала. Явор Божанков, който е защитник на "Истанбулската конвенция" и от скоро е първи евроатлантик, говори за "меки китки". Пълна шизофрения нали. И всичко това в името на властта на всяка цена.....

Послепис: ПП-ДБ и ГЕРБ гласуваха прекратяване на заседанието не толкова, за да се охладят страстите, а за да има време коалицията ПП-ДБ и ГЕРБ да се договорят "хубаво" и на тъмно как да спасят от съдебно преследване Борисов и как да "изперат" ГЕРБ.

На мен ми писна. Време е за ново начало, време е за нов морал в политиката!

Радостин Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Мнение
    Радостинчо и теб те владее шизофренията. До вчера ЕС днес опорките на президента= Решетников ни цитираш. Проблема не е в НС като институция, а депутатите като тебе.
  • 2
    1
    русенец
    Тоз Цончо Ганев от снимката спермата на Путин ли е налапал, или на Копейкин?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари