Димитър Бербатов се срещна с представителите на футболни клубове в Русе

4
Оптимист съм по повод предстоящия конгрес на БФС, заяви кандидатът за президент
Оптимист съм по повод предстоящия конгрес на БФС, заяви кандидатът за президент Снимка: Бисер Тодоров / БТА

Оптимист съм по повод предстоящия конгрес на БФС, заяви кандидатът за президент

Винаги съм оптимист. Винаги се надявам на най-доброто, но се готвя също и за най-лошото. Правя каквото зависи от мен, което е правилно и професионално. Това каза в Русе кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов по повод на предстоящия конгрес на БФС. В крайдунавския град той и Мартин Петров се срещнаха с представители на футболни клубове от региона, информира БТА.

"Дори на моменти на хората да им е досадно, че за трети път ги събираме и им говорим за неща, които и преди са чували, то трябва да бъде направено. Надявам се и другите кандидат-президенти да направят подобно нещо, а не да си изберат два-три региона и да кажат, че и те са направили същото", коментира Бербатов.

По думите му, ако единственият критерий е постоянство за изборите за президент, "ние сме хората, които трябва да бъдат избрани, защото показваме постоянство вече три години, показваме нужното уважение и това трябва да е сигнал как всъщност искаме да работим след това".

Бербатов коментира, че очаква конгресът да се състои на 15-и март, както е насрочен.

"Ние затова се подготвяме и в момента обикаляме. Клубовете не трябва да се поддават на фалшиви слухове или ако някой започне да ги агитира от БФС, да подписват някакви декларации на хвърчащи листи и да се казва, че искат да се отлага конгресът. Това го няма в устава под никаква форма. Ти може да поискаш събиране на конгрес, но не и отлагане. В същото време това показва страхът, който е обзел хората от БФС, защото те знаят какво идва и какво ги очаква и искат да отложат неизбежното във времето", заяви Бербатов.

По повод на останалите кандидати за президент на БФС той каза, че всеки сам си преценява докъде му стигат силите.

"Имената, които чувате, чувам и аз. В същия момент ме интересува аз и моят екип какво правим, моята кампания и програма. Нямам притеснение да премеря сили, с който и да е, както едно време мерих сили на терена, но стига надпреварата да бъдат честна, откровена и отворена пред всички", добави Бербатов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари