Инвестиционна визитка на Община Русе

0
Знаете ли, че река Дунав свързва Русе с 10 европейски държави и 4 столици, а разстоянието до Букурещ е само 70 км?
Знаете ли, че река Дунав свързва Русе с 10 европейски държави и 4 столици, а разстоянието до Букурещ е само 70 км?

Пламен Стоилов представи инвестиционна визитка на Община Русе.

Знаете ли, че река Дунав свързва Русе с 10 европейски държави и 4 столици, а разстоянието до Букурещ е само 70 км?

Вероятно ви хрумват и други причини, поради които градът ни е добро място за бизнес? За да разкажем за предимствата на Русе и възможностите, които той предлага на потенциалните инвеститори, разработихме двуезична инвестиционна визитка на Община Русе.

Разгледайте я на новосъздадената интернет платформа: www.investinruse.com!

ПРИВЕТСТВАМЕ ВИ С „ДОБРЕ ДОШЛИ“ В РУСЕ – ГРАДА НА СВОБОДНИЯ ДУХ!

През последните няколко години успяхме да осъществим знакови и дългоочаквани проекти, благодарение на които възродихме Русе като град-лидер, като икономически и индустриален център в региона!

Отличните предпоставки за получаване на добро образование в комбинация със стратегическото географско местоположение, сигурната бизнес среда и динамичния ръст на сектори с висока добавена стойност за обществото осезаемо променят облика на Русе и го правят добро място за живеене!

Общината работи активно за осигуряване на атрактивна градска марка и благоприятен инвестиционен климат чрез изпълняването на Стратегия за инвестиционен и сити маркетинг. Русе е и една от двете български общини със собствена Иновационна стратегия за интелигентна специализация, която поставя на дневен ред нови и амбициозни дългосрочни цели. До 2025 г. Русе ще се утвърди като град на знанието и иновациите, като град с конкурентоспособна икономика, чието развитие зависи от предприемчивостта, таланта и уменията на неговите жители!

За осъществяването на тази вдъхновяваща визия за града ни, силно разчитаме на Вас - представителите на бизнеса, настоящите и потенциалните инвеститори, създателите на реален икономически растеж.

ПЛАМЕН СТОИЛОВ - Кмет на Община Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари