Инсталират бордови компютри в автобусите на градския транспорт в Русе

1
С тях ще се осигури достатъчно високо ниво на визуалната информация, обясниха техниците
С тях ще се осигури достатъчно високо ниво на визуалната информация, обясниха техниците Снимка: ИБИС техници - София / Фейсбук

С тях ще се осигури достатъчно високо ниво на визуалната информация, обясниха техниците

Екип на ИБИС техници - София започна поетапната инсталация на 24 броя бордови компютри за автобусите на Общински транспорт - Русе.

С тези бордови компютри ще се осигури възможността за управление на електронните табели на автобусите, доставени втора употреба от Брюксел и ще се осигури достатъчно високо ниво на визуалната информация, обясниха от дружеството във фейсбук страницата си.

Работата по инсталацията ще е етапна поради затруднените доставки на конектори. За днес са предвидени до 7 автобуса, допълниха от там.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    До 4
    С тези 5 парцала дето е възпроизвел, му трябват още 2 мандръсамандата да осигури катуна.
  • 7
    4
    русенец
    Колко кинта ще ни струва това удоволствие и защо не ползваме оборудването, за което русенци платиха ако не се лъжа над 24 милиона лева и което трябваше да работи? Защото и това няма да работи, въпросът е да платим на правилните хора, а не да се върши работа. Друг е въпроса, че никой няма нужда от тези електронни табели. Някак си по имам нужда от това, да имам улици без дупки и разкопки по тях. Бе тоя Пенчо харчи като за последно, осигурява и внуците си .
  • 8
    3
    Граждани
    С комисионните ще ни излязат златни тези устройства!
  • 7
    2
    ОфЛайна
    И да пуснат онлайн камерата на CCTV от кабинета му, че да се радва народа на брояча.
  • 7
    1
    Онлайна
    И на оная му работа да инсталират брояч че го превърти
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари