Има задържан за вандалския акт срещу паметника на граф Игнатиев

0
Арестуван е 54-годишен варненец
Арестуван е 54-годишен варненец

Арестуван е 54-годишен варненец

Полицейски служители са задържали за срок до 24 часа 54-годишен варненец във връзка с увреждането на бюст-паметника на граф Н. П. Игнатиев, съобщиха от пресцентъра на полицията, цитирани от БНР.

По случая е образувано досъдебно производство, в което е назначена съдебно-психиатрична експертиза.

Материалите по него са докладвани на наблюдаващ прокурор при Районна прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    pr0 до 3
    Предполага се, че и ти имаш. Не всичко е интернет. https://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=867:im&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61 Закупи си я моля те и виж, за какво става дума. Няма смисъл да ти обяснявам - тази част от книгата дали ти говори нещо? - До 1877 г. тяхната служба продължи при взаимно недоверие, но със задружна цел. Н. Геров беше български родолюбец; Игнатиев - приятел на българския народ. Единият заслужава нашата почит, другият - безсмъртната ни признателност. Игнатиев е бил упрекван, че действувал често на своя глава и по тайни пътища, но ако да не бе бил такъв, неговата роля в освобождението на България нямаше да бъде тъй голяма и тъй решителна. Четете бе хора.
  • -2
    3
    До 2
    Предполага се, че имаш интернет, щом дремеш тук. Напиши името на този генерал в гугъл и виж какви "заслуги" има за българите, ако все още можеш да четеш друго освен ПИК и останалите клоаки. Но съжаление такива идиоти само като чуете, че нещо е руско и се подмокряте. Сигурно и пред руска салата:))))))
  • 4
    2
    до 1
    ти осман ли си, или мемет?!?
  • -5
    1
    РУК за Ръша
    Браво на момчето! Господ здраве да му дава и да продължава с пробългарските и антиокупаторски рушлямски действия в името на Майка България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари