Илиян Василев: Забележете изобилието от медийно време, което задкулисието може да организира

0
Разровиш ли го ще мирише, точно това е сагата Булгаргаз
Разровиш ли го ще мирише, точно това е сагата Булгаргаз Снимка: БНТ

Забележете изобилието от медийно време, което задкулисието може да организира.

Ако съпоставите колко души говорят по темата Булгаргаз от името на задкулисието - то не бе всеки ден в екрана сутрин и вечер, ту шефа на Булгаргаз, ту и Делян Добрев, Теменужка Петкова, Борисов, Румен Овчаров, Румен Петков и срещу това от време на време Петков и Николов. Рашков не се брои.

Нещо повече, днес Румен Овчаров направо заплаши Николов, че БСП може и да се оттегли подкрепата за правителството /това си беше блъф, защото Овчаров се надценява/.

И само преценете какъв точно е Румен Петков или Румен Овчаров и в какво качество всички водещи телевизии им предоставя безплатно време да си развиват атакате срещу Петков и праителството му.

Разровиш ли го ще мирише, точно това е сагата Булгаргаз.

Финансовото състояние е печално, Николай Павлов твърди че е прекрасно, но отказва да посочи цесиите на вземания и ролята на БЕХ за чистите баланси. Когнитивният дисонанс, който Павлов демонстрира е част от бруталното налагане на наратива за успешния мениджър и печелившата компания напук на реалността.

Петков и Николов тепърва ще разбират мащабите на дълбоката държава на задкулисието и исполинската същност на реформите и Промяната.

И това е само началото. Без партньори "Новите" са обречени, въпреки че в повечето случаи са прави, особено срещу безскрупулни и алчни типове.

Но ако за миг не знаете кои са власт и кои опозиция, трудно ще се ориентирате по медиите.

Илиян Василев 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари