Илиян Василев: Манолова стъпи накриво, ама много яко

2
Румен Петков не успя в мисията на Москва, сега другарката Манолова е поела щафетата
Румен Петков не успя в мисията на Москва, сега другарката Манолова е поела щафетата Снимка: БГНЕС

Мая Манолова е добре да знае, че участва в груба атака на кръга на ГЕРБ - Делян Добрев /техни са шефа на БЕХ, БТГ и Булгаргаз/ и Румен Петков срещу Ай Джи Би, които пряко обслужват интересите на бизнесмени и политици и у нас и в Русия, които са паникьосани че интерконектора с Гърция премина последното препятствие

Личната атака срещу Теодора Георгиева, в която се включи ръководството на БЕХ е провокирана от ролята и при осветяване на далаверите с азерския газ. Бяха и подготвили днес клопка в парламентарната комисия за злоупотреби с власт и корупция !?! забележете за международна проектна компания в която България има 50 процента, тоест не е подотчетна. Схемата беше проста - явява се Теодора Георгиева пред комисията, което само по себе си е внушение че има корупция и там се мятат някакви цифри, които изобщо нямат нищо общо с действителността и като абсолютна стойност и като интерпретация. Мая печели точки за изборите като "борец с несъществуваща корупция", но комисията и не понечи да извика явния корупционер Николай Павлов, нито владетелят на Балкански поток шефа на Булгартрансгаз.

След това тези снимки на един от изпълнителните директори на фона на комисия за корупция се тиражират в медиите на ГЕРБ и Пеевски /говорит Москва/ като "доказателство" за нещо мътно и тъмно. Ръководството на компанията правилно оцени репутационния риск от явяване на директор пред подобна комисия и и забрани да присъства.

Ако имаше поне част от изнесеното истина то многостепенната структура на контрол отдавна да са уволнили първо изпълнителните директори, след това борда на директорите - именно акционерите, които контролират всичко и заплати, и неустойки и разходи.

Истината е, че им трябва да омаскарят интерконектора с Гърция, за да представят в по-благоприятна среда Балкански Турски поток и далаверите си.

Май някой се готви да финансира кампанията на Мая, защото толкова груба история и предлагане на услуги не може да се обясни с нещо друго освен с интереси в предизборна обстановка. А енергетиката винаги е източник на подобни средства за финансиране.

Та питам другарката Манолова - къде забеляза корупция в интерконектора, където няма как да я има при тези многослойни системи за контрол, а не забеляза корупцията в БЕХ, в НЕК, Булгартрансгаз, и особено Булгаргаз - с разкритията за продадения евтин азерски газ.

Май нещо Москва е призовала всички под знамената,  за да се блокира интерконектора и да се внуши корупция, като се подметнат на изгладнелия народ цифри за милион в заплати, които са партенка отвсякъде. Примитивният инстинкт на българина който мрази получаващия заплати по високи от неговата. В проекта който струва 440 милиона лева, вие колко според вас трябва да получа изпълнителен директор и то не за една за много години.

Манолова стъпи накриво, ама много яко. Румен Петков не успя в мисията на Москва, сега другарката Манолова е поела щафетата.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари