И тази седмица състезатели по корабомоделен спорт мерят сили на Текето

1
Финалите са утре
Финалите са утре Снимка: Община Русе, архив

И тази седмица състезатели по корабомоделен спорт мерят сили на Текето

В ЛесопаркЛипник“ край Русе от 8 до 10 юли  се провежда Държавното първенство по корабомоделен спорт класове "М" и "NS" за кордови скоростни модели.

В него участват състезатели от различни възрасти от цялата страна.

Първенството се организира от Спортен клуб по корабомоделен спорт „змс Иван Маринов“ – Русе и е под егидата на Община Русе и Българската федерация по корабомоделен спорт.

Финалите са в неделя, като награждаването е от 13:30 часа.

Състезание от Държавното първенство по корабомоделен спорт, но в клас „А/В“ за кордови скоростни модели, се проведе и през изминалата седмица на езерото в ЛесопаркЛипник“. В него взеха участие състезатели от Русе, София, Варна и Пазарджик.

В Клас В 1 – мъже първото място зае Васил Милев от Пазарджик, второто място грабна варненецът Георги Миров, а до тях на почетната стълбица се нареди съгражданинът му Владимир Георгиев.

В Клас В 1 – юноши победител стана русенецът Петър Стоянов, а в Клас А 1 – мъже и жени – първо и второ място заеха съответно Катя Тодорова Мирова и Георги Миров. Красимир Георгиев от Русе победи в Клас А 1 Е , а в Клас А 2 приза грабна Владимир Миров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    русенец
    То ясно, че е под егидата на общината - ред няма никакъв. Паркирани коли , каравани , сергии на пътя, да не дава господ да се налага да мине линейка, пожарна не може да мине. Толкова ли беше сложно да сложите една табела, че има мероприятие, да укажете на участниците как да си разположат автомобилите, масите, че да не създават предпоставки за произшествия, а и да не пречат на другите хора, които сме отишли там просто за да подишаме чист въздух?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари