Храбра продавачка ступа пишман-крадец

0
Престъпникът влязъл в магазина с намерението да си тръгне с оборота...
Престъпникът влязъл в магазина с намерението да си тръгне с оборота...

Смела продавачка наби въоръжен крадец.

Случаят е регистриран в американския щат Джорджия. Престъпникът влязъл в магазина с намерението да си тръгне с оборота. Застанал пред продавачката и насочил пистолета си към нея, но тя не загубила присъствие на духа и започнала смело да брани касата, съобщава ren.tv., цитирани от Блиц.

В мрежата се появи видео от камерите за наблюдение на обекта. На него се вижда как крадецът стои до касата, а след това насочва оръжието си към магазинерката, за да му даде всички пари. Жената обаче явно не обръща внимание на пистолета и започва да налага пишман-крадеца с всичко, което й е под ръка.

Младежът все пак успява да се измъкне от хватката й напуска обекта. Смелата касиерка обаче е твърдо решена да го залови и тръгва след него с чук в ръка.

В крайна сметка крадецът успява да се измъкне и в момента се издирва от полицията.

Подобен случай наскоро се разигра и в България и по-точно в белослатинското село Търнава. Крадец с маска влиза в местен магазин, насочва пистолет към продавачката, а с другата ръка й подхвърля чанта, настоявайки жената да сложи в нея оборота за деня.

Тя обаче запазва самообладание, грабва дръжката на парцала за почистване и започва да се брани, като няколко пъти дори успява да удари нападателя.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари