Хора с определена кръвна група почти не се разболяват от рак

9
Учени от Каролинския институт, който се намира в Швеция, са проучили данни от повече от милион пациенти с диагноза рак
Учени от Каролинския институт, който се намира в Швеция, са проучили данни от повече от милион пациенти с диагноза рак

В продължение на 35 години експертите провеждат изследвания, за да определят кръвната група, чиито носители най -малко страдат от онкологични заболявания

Учени от Каролинския институт, който се намира в Швеция, са проучили данни от повече от милион пациенти с диагноза рак.

 Според резултатите от изследването стана известно, че най -малък брой пациенти, страдащи от рак, имат първата кръвна група (нулева), пише zdrave.to

Отбелязва се, че е открит и друг модел. Тези хора, които имат втора кръвна група( А ), са по -податливи на развитие на рак на стомаха от други. Останалите пациенти в повечето случаи страдат от онкология, която засяга панкреаса.

Експертите отбелязаха факта, че има само три основни причини, които влияят върху появата на злокачествена формация. В този случай говорим за пушене, пиене на много алкохолни напитки. Също така, заболяването може да се задейства чрез редовен прием на нестероидни противовъзпалителни средства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук